AZ ISKOLA HELYSZÍNE

Az Imádság Háza Dicsőítő Iskola Budapesten a VIII. kerületben a Golgota u. 3. szám alatt található. Az órák nagy része a dicsőítő toronyban lesz, kivéve a dob, hegedű és gitár órákat, melyeket különböző tantermekben tartunk.

TANDÍJ

Az iskola tanulói egy 2. 700  forintos egyszeri regisztrációs díjat fizetnek az első évfolyam megkezdésekor, mely tartalmazza a tankönyvek árát.

A tanulók minden alkalommal 2.500 forintos tandíjat fizetnek a helyszínen, illetve a tandíj előre is befizethető egy hónapra (9.500 ft).  Összehasonlításképpen tudni kell, hogy egy 45 perces magán zenei óra általában 3000-8000 Ft között mozog. Mi 2×45 perc szakórát tartunk egy alkalmon és előtte egy órás igei tanítást, így a tandíjunk nagyon testvéri. /A tandíj teljes összege a következőképpen kerül felhasználásra:

  • Rezsi költségek
  • Oktatók díjazása
  • Iskolatitkár díjazása

Diákoknak 25-50%-os tandíjkedvezmény igényelhető szükség szerint, melyet a jelentkezési lapon kell feltüntetni.

A dicsõítõ iskola iránt érdeklõdõket kérjük, hogy e-mailben a következõ címen vegyék fel velünk a kapcsolatot:  imadsaghaza@gmail.com.

JELENTKEZÉS

Ha szeretnél jelentkezni, kérünk, töltsd ki a jelentkezesi-lap -ot és küldd el a fenti e-mail címre. Köszönjük.

Az Imádság Háza Dicsőítő Iskolába a felvételi követelmények a következők:

  • A jelentkezési lap kitöltése és e-mailben történő beküldése.
  • Rendezett gyülekezeti háttér

Bízunk benne, hogy Isten elhívása szerint hamarosan Téged is az Imádság Háza Dicsőítő Iskola tanulói között üdvözölhetünk!

Szeretettel:

Prazsák László és Csilla, Varga Attila, Lengyel Péter és Anna, Tégi Kriszta, Molnár Dániel

Pages: 1 2 3