Alapítványunk keresztény tartalmú könyveket és CD-ket ad ki, melyeket a lenti email címünkön rendelhetsz meg. Kattints az akciós könyvek, könyvek és Cd-k oldalakra, ahol megismerheted kiadványainkat, és rendelhetsz akciós könyvcsomagjainkból. Legfrissebben kiadott könyveinkről itt olvalhatsz:

Az OsvenyMegjelent Rick Joyner új, és talán eddigi legjobb könyve “Az Ösvény” címmel 1990 Ft-ért, és Prazsák László “24 órás dicsőítés és ima” c. könyvének második, bővített kiadása 1500 Ft-ért!

Részletek “Az Ösvény” c.  könyvből a második oldalon: osvenyreklamA4

 

 24 boritoo

A “24 órás dicsőítés és ima” c. könyvről:
“Ma világszerte egyre több helyen hangzik Isten dicsõítése, és már sok városban szünet nélkül, folyamatosan –  ahogy meg van írva: „Hogy zengjen néked, és el ne hallgasson felõled a dicséret: URam, én Istenem, örökké dicsõítelek téged!”( Zsolt 30:13). Ez egyáltalán nem új dolog, hiszen a Mennyben mindig is szüntelenül folyt, és ebben a pillanatban is folyik Isten dicsérete. Valamikor régen, a Dávid sátorában is megszakítás nélkül, éjjel-nappal dicsõítették az Urat az énekesek és zenészek, akiket Dávid állított ebbe a szolgálatba. Ahogy rohamosan közeledünk a korszak vége felé, s ahogy Jézus egyre közelebb jön hozzánk, TERMÉSZETES, hogy a Földrõl egyre erõteljesebben, hangosabban és egyre folyamatosabban emelkedjen a mennyei trón elé a dicséret. Hiszen Isten méltó a dicséretre, és egyedül Õ méltó rá.
A Szerzõ évek óta azon fáradozott, hogy ezt Budapesten is elõkészítse. 2008 januárjától folyik ez a szolgálat a fővárosban napi 4-7 órában sok közösség odaszánt közbenjárói és dicsőítői bevonásával. A cél a napi 24 óra betöltése, és az, hogy minél több városban és településen is elterjedjen ez az imamozgalom, mely az “ébredést”, az emberek Istenhez fordulását, szellemi és erkölcsi megújulást segíti elő Magyarországon és a világon. Ezt a mozgalmat Isten a világ minden részén elindította az elmúlt két évtizedben, és mára már több, mint 10.000 Imádság Háza “üzemel”. Mert az én házam neve imádság háza lesz minden nép számára. Ézs 56,7

Ebben a könyvben az Olvasó betekintést kaphat az elõzményekbe,
és a folyamatos dicsőítés és ima igei alapjaiba. Arról is látást nyerhet, hogy hogyan alakultak az elmúlt évek és milyen most a budapesti folyamatos, 24 órás dicsõítés – illetve hogyan lehet ebbe bekapcsolódni.”

 A könyv a nemrég megjelent “Az Ösvény” c. kötettel együtt kapható a CLC,  Sószóró, Filologosz és a Sorsfordító Könyvesboltokban is.

enekesfuzetborito2015

Kapható a legújabb énekesfüzetünk, 440 énekkel (régiek és újak), valamint egy gitártanulóknak nagyszerűen használható akkordtáblázattal. Sokat segíthet dicsőítésvezetőknek, vagy olyanoknak, akik csak nemrég kezdték a dicsőítést.  Ára: 3000 Ft

 

 

 

 

 

 

 

1980 ft

 

 

 

 

 

A könyvből részleteket olvashatsz a fejezetek elejéről az alábbi linkekre kattintva.

Ha többet szeretnél megtudni Frank Viola forradalmi fejtegetéseiről a gyülekezettel kapcsolatban, akkor rendeld meg a könyvet itt: imadsaghaza@gmail.com !

 

Prazsák László:A kiadó előszava a könyvhöz

Frank Viola: a gyülekezet újragondolása-előszó

Frank Viola: a gyülekezet újragondolása-bevezetés

Frank Viola:közösség és összejövetelek-1

Frank Viola: a gyülekezeti összejövetel újrafogalmazása-2

Frank Viola: az Úrvacsora újragondolása-3

Frank Viola:a gyülekezés helyének átgondolása-4

Frank Viola: Isten családjának újragondolása-5

Frank Viola:a gyülekezet egységének újragondolása-6

Frank Viola: a gyülekezeti élet és Isten örökkévaló terve- 7

Frank Viola: vezetőség és elszámoltathatóság-8

Frank Viola: a felvigyázás újragondolása-9 (részlet)

Frank Viola: a döntéshozatal újragondolása-10 (részlet)

Frank Viola: a szellemi befedezés átgondolása-11 (részlet)

(Ha a többet szeretnél megtudni a részleteknél, akkor rendeld meg a könyvet, és utánvéttel postázzuk egy héten belül. Köszönjük.)

További könyveinket és a CD-ket fent bal oldalon a Könyvek, CD-k aloldalra kattintva találsz.

Kérjük, megrendeléskor add meg  a pontos címedet a postázáshoz. Köszönjük. A fenti ár a postaköltséget nem tartalmazza. Ha budapesti vagy, akkor személyesen is átveheted a könyveket előzetes egyeztetés után a VIII. Golgota u. 3-ban, a dicsőítő toronyban, így megkímélve magad a postaköltség kifizetésétől.