kivanjatokazUrat2.jpegMegjelent Prazsák László új, 12 dalt tartalmazó dicsőítő lemeze, melyen több izraeli dicsőítő ének mellett két saját új éneket is lehet hallani. Megrendelhető az imadsaghaza@gmail.com email címen, akciós ára most csak 2000 Ft.

sasokeleje22

 

 

 

 

 

 

 

 

Prazsák László prófétikus hangvételű lemezének 2016-ban megjelent re-masterelt második kiadása, amely nagy bátorítást nyújthat az Isten szolgálatában állóknak.Témája fôként az öt szolgálati ajándék: apostol, próféta, pásztor, tanító, evangélista. Bónusz dal a „Nyisd meg a menny kapuját” c. ének modern hangszerelésû feldolgozása a Konnekt zenekartól.

2000 Ft

 

 

 

 

IMA2Az “Ima” c. klasszikus dicsõítõ lemez  szinfónikus zenei hangszereléssel szólaltatja meg a szerzõ dalait. Megnyugtató, felemelõ élményt nyújt a 10 dalos válogatás mindenkinek, aki hallgatja! Ára: 2000 Ft

 

 

 

 

 

 

klasszikus12x12Elklészült a “Klasszikus” c. instrumentális lemez Prazsák Lászlótól! Ez az új fajta album klasszikus zenei hangszereléssel szólaltatja meg a szerző dalait. Megnyugtató, felemelő élményt nyújt ez a 12 dalos válogatás mindenkinek, aki hallgatja!
 Ára: 2000 Ft

 

 

20ev12album

 

 

 

 

Megjelent Prazsák László új CD-je, “20 év 12 album” címmel, egy csodálatos 14 dalos válogatás az elmúlt 20 évben kiadott lemezek és kazetták legjobb dicsőítő énekeivel. Exkluzív, díszdobozos csomagolásban. Megrendelhető nálunk, ill. kapható az ismert keresztény könyvesboltokban. 

Akciós ára most csak: 2000 Ft

 

nincsen hozzad hasonlo

2013. júniusában megjelent  Laci  lemeze “Nincsen hozzád hasonló” címmel, melyben feldolgoz tizenegy saját dalt és két fordítást /egy Planetshakers dalt és Matt Gilman Holy c. dalát/, és van rajta néhány régebbi dal is, melyek eddig még nem kerültek kiadásra. A lemez hangszerelésében és stílusában a Hinni kell címűhöz hasonlít leginkább, ismét több imádó, dicsőítő énekkel.  A címadó dal a Youtube-on megtekinthető.

Akciós ár most csak: 2000 Ft

 

 


 

 


A CD-ket az  alábbi e-mail címen rendelheted meg pontos címed megadásával:
imadsaghaza@gmail.com

A megrendelt Cd-ket egy héten belül postázzuk, a fenti ár a postaköltséget nem tartalmazza. A megrendelést köszönjük.