Jezus csodalatos neveverszovetsegSzeretettel ajánljuk két legújabb könyvünket E.W. Kenyontól

Jézus csodálatos neve (123 old.): 1500 Ft

A Vérszövetség (92 old.): 1000 Ft

 

 

 

 

 

 

 

Megjelent Rick Joyner új, és talán eddigi legjobb könyve “Az Ösvény” címmel (Ára 2000 Ft) és Prazsák László “24 órás dicsőítés és ima” c. könyvének másAz Osvenyodik, bővített kiadása (1500 Ft).

Részletek “Az Ösvény” c.  könyvből a második oldalon: osvenyreklamA4

 

 

 

 

 

 24 boritoo
“Ma világszerte egyre több helyen hangzik Isten dicsõítése, és már sok városban szünet nélkül, folyamatosan –  ahogy meg van írva: „Hogy zengjen néked, és el ne hallgasson felõled a dicséret: URam, én Istenem, örökké dicsõítelek téged!”( Zsolt 30:13). Ez egyáltalán nem új dolog, hiszen a Mennyben mindig is szüntelenül folyt, és ebben a pillanatban is folyik Isten dicsérete. Valamikor régen, a Dávid sátorában is megszakítás nélkül, éjjel-nappal dicsõítették az Urat az énekesek és zenészek, akiket Dávid állított ebbe a szolgálatba. Ahogy rohamosan közeledünk a korszak vége felé, s ahogy Jézus egyre közelebb jön hozzánk, TERMÉSZETES, hogy a Földrõl egyre erõteljesebben, hangosabban és egyre folyamatosabban emelkedjen a mennyei trón elé a dicséret. Hiszen Isten méltó a dicséretre, és egyedül Õ méltó rá.
A Szerzõ évek óta azon fáradozott, hogy ezt Budapesten is elõkészítse. 2008 januárjától – több mint tíz éve már – folyik ez a szolgálat a fővárosban napi 4-7 órában sok közösség odaszánt közbenjárói és dicsőítői bevonásával. A cél a napi 24 óra betöltése, és az, hogy minél több városban és településen is elterjedjen ez az imamozgalom, mely az “ébredést”, az emberek Istenhez fordulását, szellemi és erkölcsi megújulást segíti elő Magyarországon és a világon. Ezt a mozgalmat Isten a világ minden részén elindította az elmúlt két évtizedben, és mára már több, mint 10.000 Imádság Háza “üzemel”. Mert az én házam neve imádság háza lesz minden nép számára. Ézs 56,7

Ebben a könyvben az Olvasó betekintést kaphat az elõzményekbe,
és a folyamatos dicsőítés és ima igei alapjaiba. Arról is látást nyerhet, hogy hogyan alakultak az elmúlt évek és milyen most a budapesti folyamatos, 24 órás dicsõítés – illetve hogyan lehet ebbe bekapcsolódni.”

 A könyv a nemrég megjelent “Az Ösvény” c. kötettel együtt kapható a CLC,  Sószóró, Filologosz és a Sorsfordító Könyvesboltokban is.

Akció:
A “24 órás dicsőítés és ima” c. könyv és Rick Joyner: “Az Ösvény” c. könyve együtt csak 3200 Ft-ba kerülnek, 3.500 Ft helyett!
Rendelés esetén írd meg a pontos címedet,  postai utánvéttel tudunk könyveket küldeni, ill.  Budapesten a Golgota u. 3-ban lehet kiadványainkat személyesen átvenni előzetes megbeszélés után. E-mail: imadsaghaza@gmail.com További akciók a Kiadványok / Akciós könyvek-CD-k oldalunkon.

 

 

webreimaginingEz a könyvünk az amerikai Frank Violától, aki a ‘természetes gyülekezetek’ látását osztja meg velünk  és beszél az Ige alapján arról, hogy mennyi mai gyülekezeti gyakorlat nem biblikus és átgondolásra szorul. Ajánljuk ezt a forradalmi kötetet azoknak, akik szeretik az alapos teológiai fejtegetéseket és szembe mernek nézni az igazsággal.

1980 Ft /+postaköltség utánvétes postán való megrendelés esetén/

Kérjük, megrendeléskor add meg  a pontos címedet a postázáshoz. Köszönjük. A fenti ár a postaköltséget nem tartalmazza. Ha budapesti vagy, akkor személyesen is átveheted a könyveket előzetes egyeztetés után a VIII. Golgota u. 3-ban, a dicsőítő toronyban, így megkímélve magad a postaköltség kifizetésétől.

 

 

 

 

 

Ez az új magyar bibliafordítás több, mint tíz év alatt készült, az eredeti szövegek alapján, a legnagyobb gondossággal és hűséggel – egy népes fordító-csapat közös munkájával. Mivel arra törekedtek, hogy a mai beszélt nyelvet használva, de a hagyományos egyházi kifejezéseket mellőzve, egyszerűen és érthetően szólaltassák meg a Szentírás eredeti üzenetét – „Egyszerű fordításnak” (EFO) nevezték el.

Ugyanez a csapat 2003-ban már kiadta az EFO Újszövetséget, amelyet azóta sokan megismertek és megszerettek. A jelen kiadás számára az Újszövetség szövegét alaposan átdolgozták és javították, és emellett az Ószövetséget is lefordították könnyebben érthető nyelvezettel.

Tízévesektől fölfelé mindenkinek ajánljuk – különösen azoknak, akik most veszik először az kezükbe Isten írott Igéjét.

A kemény fedeles, 10 éven felüli gyerekek számára készült Biblián kívül még 3 féle borítóból választhatsz, az ár ugyanaz.

A gyermek Biblia: A teljes Biblia -egyszerű fordítása – 42 színes képpel!
Ez az új kiadvány, gyülekezeti és családi használatra készült, azzal a céllal, hogy a fiatalok egyszerű, könnyen érthető – és számukra vonzó formában! – ismerkedhessenek meg Isten kijelentésével. (TBL) 1105 old.

2500 Ft

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Jézus MenyasszonyaE könyv azoknak szól, akik szenvedélyes szeretettel szeretik Jézus Krisztust, mint menyasszony a võlegényét, vagyis legalább vágynak erre. Könyvében Anna egy szellemben átélt “utazásról” számol be.Az Úr elõbb személyesen meglátogatta õt itt, a Földön, azután elragadta a Mennybe.Ott Anna megtapasztalta a menyasszonyi felkészítés fájdalmas, de dicsõséges szakaszait, majd az “eljegyzési szertartást”.

1500 Ft

 

 

 

 

 

 

Ha érdekel, hogy Isten szól-e hozzád, és meg is hallod-e amit mond, akkor gondolj arra, amit Pál apostol írt az 1Kor 14:31-ben: Mindnyájan prófétálhattok! A Biblia nyilvánvalóvá teszi, hogy minden keresztény képes meghallani, amikor Isten szól hozzá, és  a másoknak szóló üzeneteket továbbadhatja – vagyis prófétálhat. Ezt az egyszerû, biblikus igazságot bontja ki Steve Thompson ebben a könyvében.

1600 Ft

 

 

 

 

 

 

Rick Joyner ebben a könyvében választ ad az apostoli szolgálatról felmerülô kérdésekre, mint pl.: Mit jelent apostolnak lenni? Vannak-e ma apostolok? Mi az apostolok feladata és szerepe? Milyen felhatalmazásuk van? Hogyan ismerhetôk fel a hamis apostolok? Milyen lesz az apostoli eklézsia?…

1500 Ft

 

 

 

 

 

A közbenjárás mûvészetének klasszikus remekmûve. Bibliai alapok, történelmi példák a XX. századból: az USA megalapítása, Hitler első veresége, Izráel állam születése, Sztálin halála, Kenya megmenekülése. Megerôsít bennünket abban, hogy veszélyes idôkben böjt és ima által jó irányba fordíthatjuk népünk történelmét még a legreménytelenebb  helyzetben is.

 

980 Ft

 

 

 

 

Ez a prófétikus panoráma a sötétség és a világosság erôinek közelgô  összecsapására készít fel bennünket. A benne foglalt üzenetek megrázó élményt jelentenek és megtisztító, felszabadító hatással vannak mindenkire, aki olvassa.

980 Ft

 

 

 

 

 

 

 

 

A Krisztus Ítélôszéke elôtt c. könyv  folytatása. Most is BÖLCSESSÉG kalauzol bennünket, s találkozhatunk LÓTtal, JÓNÁSsal, ÁBELlel és ÁDÁMmal, akik maguk mondják el életük esszenciáját.

980Ft

 

 

 

 

 

 

 

A sorozat rég várt folytatása. Sok tekintetben felülmúlja az elôzô köteteket, amelyek meleg fogadtatásra találtak világszerte, így hazánkban is. Ez a harmadik rész idôrendben megelôzi a „Krisztus Ítélôszéke elôtt” és az „Elhívás” c. köteteket. így valójában ez a sorozat elsô része. A szerzô az általa alapított Morning Star prófétai közösség kialakulásáról és a saját életútjáról is elárul olyan részleteket, amelyekrôl eddig még nem hallottunk.

980Ft

 

 

 

 

 

 

Anna Rountree évekkel ezelôtt részesült azokban az elragadtatásokban, amelyekrôl beszámol. Fent járt a Mennyben, ahol maga Jézus kalauzolta csodás tájakon keresztül a trónterembe. Itt az Atya beszélt Annával, és megbízta e könyv megírásával, amely üzenet az atyai házból a messzi frontokon küzdô harcosoknak. Isten jelenlétébe hív és éltetô reménységgel táplál bennünket.

980Ft

 

 

 

 

 

 

A szerzô ír a folyamatos dicsôítés és ima lényegérôl és fontosságáról, informál a világon már mûködô dicsôítô- és imaközpontokról, és leírja hogyan vezette az Úr személyesen erre a látásra.

700 Ft

 

 

 

 

 

 

 

 

A  Szent Szellem mindenhol az eljövendô aratásról tanúskodik, amely végül az egész világot át fogja ölelni. Minél jobban felkészülünk erre, annál több embert fogunk az Úr csûreibe takarítani – ez a Háború és dicsôség és a Látomás az aratásról c. próféciák legfôbb üzenete.

250 Ft

 

 

 

Könyveinket az alábbi e-mail címen rendelheted meg:
imadsaghaza@gmail.com

Megrendeléshez kérjük írd meg a pontos címedet. A könyveket postán utánvéttel adjuk fel, általában egy héten belül megérkezik a rendelés. Megrendelésedet köszönjük. A fenti ár a postaköltséget nem tartalmazza. Ha budapesti vagy, akkor személyesen is átveheted a könyveket előzetes egyeztetés után a VIII. Golgota u. 3-ban, a dicsőítő toronyban, így megkímélve magad a postaköltség kifizetésétől.