Az ember legfőbb elhívása itt a Földön a Teremtő dicsérete és imádata.

borulj le az Úr előtt

Milyen jó dicsérni téged, Örökkévaló, milyen jó neked énekelni, Felséges, hűséges szeretetedről énekelni reggel, hűségedet dicsérni éjjel, tízhúrú hangszerrel, lanttal és szép hangú hárfával!” Zsoltárok 92,1-3

“Boldogok, akik házadban laknak, szüntelenül dicsérhetnek téged!”  Zsoltárok 85,5

Dávid király bibliai mintája alapján mi is fontosnak tartjuk az év 365 napján a 24 órás dicsőítés és ima szolgálatot – éjjel és nappal is Isten előtt állni.

Ezt a szolgálatot 2008. januárjában kezdtük el Budapesten és azóta is folyik több keresztény felekezetből jövő szolgálóval, jelenleg napi 5-6 órában.

Ehhez a kezdeményezéshez lehet csatlakozni, beállni a szolgálatba, hogy valóban napi 24 órában álljunk Isten előtt. Közbenjárunk az országért, az emberek megtéréséért, Budapestért, az ország vezetőiért, Izraelért és hogy mielőbb eljöjjön az ébredés és Isten Királysága.

“Mindenkor örüljetek, szüntelenül imádkozzatok, mindenért hálát adjatok, mert ez Isten akarata Jézus Krisztus által a ti javatokra.”  1Thessz 5,16-18

Jézus is a szüntelen imádkozásra buzdít:

“Virrasszatok, és imádkozzatok, hogy kísértésbe ne essetek.”  Mt 26,41

A szolgálat alapját az Imádság Háza tagjai adják, de más felekezetekből és gyülekezetekből is jönnek testvérek. Minden héten kedd és csütörtök délelőtt 9.00-11.00-ig vannak nyitott alkalmaink és havonta egyszer, általában péntek este, ahova Te is eljöhetsz!

Ha szeretnél együtt imádkozni velünk, írj egy rövid üzenetet az imadsaghaza@gmail.com -ra.

Reméljük nemsokára találkozunk!

Szolgálati beosztás 2019 októbertől

Szolgálati beosztás 2019 júniustól

A kijárási korlátozás idejére virtuális 24 órás imaszolgálatot alakítottunk ki

 

imatorony

 

 

 

 

 

 

 

1089 Budapest Golgota u. 3.